hobby-nyinflyttad-borås

Välkommen till Borås Fightlab – En plats för nyinflyttade i Borås

I över 20 år har Borås Fightlab varit en samlingsplats för dem som söker både fysisk styrka och en känsla av gemenskap. För dig som nyligen flyttat till Borås, för att studera vid Borås Högskola eller för att jobba, och söker ett sätt att integrera dig själv i staden, erbjuder vår kampsportsklubb en unik kombination av kampsportsträning och social samvaro.

Hobby för nyinflyttade i Borås

Att flytta till en ny stad som Borås kan vara en utmanande upplevelse, men att börja träna kampsport kan vara ett utmärkt sätt att göra övergången smidigare. Kampsport, med sin balans av fysisk aktivitet och mental disciplin, erbjuder en perfekt plattform för nyinflyttade att inte bara förbättra sin fysik och sinnesstyrka, men också att knyta nya sociala band. I en stad som Borås, känd för sin gästvänlighet och mångfald, erbjuder vår kampsportsklubb en välkomnande atmosfär där nybörjare kan lära sig, växa och trivas.

Kinesisk kickboxning

Hos oss står Sanshou, en fascinerande kinesisk kampsport, i fokus. Sanshou, även känd som kinesisk kickboxning, är en spännande blandning av slag, sparkar, kast och grepp. Det är en kampsport som testar både din fysiska förmåga och ditt strategiska tänkande. Hos Borås Fightlab kan du utveckla dina färdigheter oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet. Klicka här för att läsa mer om vår kickboxningsträning.

Traditionell Kung Fu

Utöver Sanshou erbjuder vi också träning i traditionell Kung Fu. Dessa pass är perfekta för dig som vill lära dig att försvara dig i olika situationer, samtidigt som du bygger upp din kondition och styrka. Självförsvar är inte bara en fysisk träning, utan även en mental förberedelse. Det handlar om att känna sig säker i sin vardag. Klicka här för att läsa mer om den Kung Fu träning vi bedriver.

Perfekt för att hitta nya vänner i Borås

Men Borås Fightlab är mycket mer än bara träning. Vi är en gemenskap. Här träffar du människor från alla livets hörn, med en gemensam passion för kampsport. Efter träningarna brukar vi ofta umgås, dela erfarenheter och knyta vänskapsband. Det är en plats där nya i staden snabbt kan känna sig som hemma.

Vår träningsfilosofi bygger på respekt, disciplin och ömsesidig hjälp. Vi tror på att stärka individen genom gruppdynamik och gemensamma mål. Vår mångåriga erfarenhet i Borås gör oss till en stabil grund för alla som vill växa, både som kampsportutövare och som människor.

Börja träna kampsport i Borås

Genom att börja träna kampsport i Borås, oavsett om det är Sanshou eller Kung Fu, ges nyinflyttade en chans att möta likasinnade individer. Det är en aktivitet som naturligt främjar samarbete och respekt bland utövarna, vilket skapar en stark känsla av gemenskap. Detta är särskilt värdefullt för dem som just har flyttat till Borås och kanske söker vänskap och ett socialt nätverk. Dessutom ger regelbunden kampsportsträning en struktur i vardagen, vilket kan vara en stor hjälp under anpassningsperioden till ett nytt liv i en ny stad.

Ge kampsport i Borås en chans – läs mer om vilka träningsmetoder vi erbjuder och välj en som passar dig. Vi ser fram emot att träffa dig!